Pistacella - Pistáciové máslo s tahini a bílou čokoládou 200g
Pistáciový krém s tahini a bílou čokoládou
Tohle je sen pro všechny milovníky lahodných kombinací. Pistácie jsou jemné, nasládlé a s noblesní chutí. Bílá čokoláda je krémová, sametová a krásně se rozpouští na jazyku A tahini? Jemná pasta ze sezamu, která přidá orientální tón a zakulatí celé máslo do dokonalosti.
Když ochutnáš, je to jako by ses na chvíli ocitl na středomořském trhu, kde voní pistácie, čerstvá káva a sladké zákusky. Chuť, která je jemná a přitom nezapomenutelná.
A nejde jen o chuťový zážitek. Pistácie jsou plné antioxidantů, vitamínů a minerálů, tahini dodá vápník a zdravé tuky, a bílá čokoláda tomu dá ten zasloužený “dessert feeling”. Takže je to rozmazlování, které tvé tělo ocení.
🌾 BEZ LEPKU
Ušetřete při každém nákupu a dopřejte si to nejlepší pro své zdraví. Zaregistrujte se na našem e-shopu a získejte 10% slevu na všechny nákupy!
Kategorie: | Ořechová másla |
---|
Tip: Skvělé k čerstvému ovoci (jahody, banán, hruška), do smoothie bowls, k domácím sušenkám nebo prostě jen tak k šálku kávy, když chceš zažít chvilku pro sebe.
Složení:
Obsah balení: 200 g
Složení: 45 % % pistácie pražené, tahini, bílá čokoláda (kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma).
Upozornění: Výrobek byl vyroben v závodě zpracovávající: obiloviny obsahující lepek, sóju, mléko, arašídy, sezam a ostatní skořápkové plody.
Výživové hodnoty na 100 g | |
Energetická hodnota | 581 Kcal / 2436 kJ |
Tuky | 47 g |
z toho nasycené | 11 g |
Sacharidy | 32 g |
z toho cukry | 16 g |
Vláknina | 4,6 g |
Bílkoviny | 16 g |
Sůl | 0,06 g |
Skladování: Uchovávejte v suchu, temnu a při teplotě do 25°C. Sediment na povrchu je přirozený jev. Před konzumací promíchejte. Spotřebujte do 3 týdnů od otevření.
Malinové muffiny s pistáciovým máslem
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.